Нови успех Карате клуба „Раднички“ из Свилајнца

На слици: Аделине Аврамовић са тренером Душаном Обиђановићем.

Нови успех Карате клуба „Раднички“ из Свилајнца

  Аделине освојила треће место

Нови успех Карате клуба „Раднички“ из Свилајнца Аделине освојила треће место

На слици: Аделине Аврамовић са тренером Душаном Обиђановићем.

 

На државном првенству одржаном у Чачку такмичарка из КК „Раднички“ освојила је треће место у катама. Велики успех за Аделине Аврамовић и њеног тренера Душана Обиђановића.

Карате,  а и неки други клубови у општини имају проблема око обезбеђивања простора за тренинге, набавку опреме, превоз на такмичења, плаћања  котизације што употпуности плаћају родитељи. За младе који желе да се баве спортом, финансије не би требале да буду препрека нарочито за породице слабијег имовног стања или где су родитељи незапослени.

Подсећања ради прошле године из општинске касе за спорт је издвојено 29 милиона динара, а на пример за пољопривреду 19.  Значи новаца има за спорт – још само да се равномерније распореди.

РП

https://plus.google.com/+Resavskipo%C5%A1tono%C5%A1a/posts/6jDZWUzxwN5

https://twitter.com/resavskipostono/status/973258027997556736

resavski postonosa

resavski postonosa

У септембру 1871. Јован Шарић свештеник на служби у Свилајнцу, покреће први лист у унутрашњости Србије, „Ресавски поштоноша“. Био је издавач и главни уредник листа. Поштоноша је штампан на две стране, формат 41 x 25 cm. Примeрак је коштао 48 гроша. Излазио је два пута месечно, а каубојска слова у наслову листа била су у моди међу западним Србима. Штампан је у Панчеву идешавало се да буде више дана задржан на ћумуркани (царини) у Београду. На молбу Шарића, министар унутрашњих дела одобрава штампање у Београду…
resavski postonosa
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
twittergoogle_pluspinterestrssyoutubeinstagram

About the Author

resavski postonosa
У септембру 1871. Јован Шарић свештеник на служби у Свилајнцу, покреће први лист у унутрашњости Србије, „Ресавски поштоноша“. Био је издавач и главни уредник листа. Поштоноша је штампан на две стране, формат 41 x 25 cm. Примeрак је коштао 48 гроша. Излазио је два пута месечно, а каубојска слова у наслову листа била су у моди међу западним Србима. Штампан је у Панчеву и дешавало се да буде више дана задржан на ћумуркани (царини) у Београду. На молбу Шарића, министар унутрашњих дела одобрава штампање у Београду…

Be the first to comment on "Нови успех Карате клуба „Раднички“ из Свилајнца"

Leave a comment