6. Интернационални фестивал хармонике – МЕХФЕСТ

6. Интернационални фестивал хармонике - МЕХФЕСТ
6. Интернационални фестивал хармонике - МЕХФЕСТ

Поштовани пријатељи

Позивам вас на,

6. Интернационални фестивал хармонике – МЕХФЕСТ

који се ове 2018. године, одржава у свечаној сали музичке школе “Коста Манојловић” у Земуну. Дођите да се и ове године дружимо и уживамо у концертима у оквиру нашег фестивала: од 13. до 16. Априла.

6. Интернационални фестивал хармонике - МЕХФЕСТ

6. Интернационални фестивал хармонике – МЕХФЕСТ

Као водећи фестивал у региону Мехфест је посећен од стране великог броја колега из иностранства. До сада смо имали прилику да угостимо и да се упознамо са колегама из свих суседних земаља, затим Шпаније, Португалије, Шведске, Литваније, а част ми је да најавим специјалног госта, реномираног композитора и извођача Францк Ангелис-а из Француске, који ће у оквиру овогодишњег фестивала одржати мастерцласс и учествовати у раду стручног жирија такмичарског дела фестивала.

Удружење “Музика Едукација Хармоника”, је непрофитна организација, ослања се на сопствене изворе финансирања и добру вољу донатора.

Позивамо Вас да се информишете о нашем фестивалу и досадашњем раду и пронађете свој интерес за сарадњу. Уколико сте у могућности да нам упутите донацију или подршку било које врсте, потрудићемо се да тај гест буде јавно презентован нашим сарадницима и посетиоцима фестивала. Хвала!

Линкови ка страницама:

ДОНАЦИЈЕ И СПОЗОРСТВО

МЕХФЕСТ У МЕДИЈИМА

НАГРАДНИ ФОНД ФЕСТИВАЛА

Додатне информације о фестивалу можете потражити на нашим wеб странама или директно позивом на 064/340-58-58 (вибер и wатс-уп број) као и путем мејла: meh.fest.beograd@gmail.com Расположени смо и за нове предлоге за развој и унапређење квалитета будућих фестивала.

Срдачан поздрав,
Милош Живић – организатор фестивала

 

 

Удружење “МЕХ”, Београд

Тјентиште И прилаз бр. 6

11210 Београд

ПИБ: 107845247

МБ: 28097930

+381 64 340 58 58

milos.zivic@gmail.com

www.mehfest.rs

www.mehfest.com

https://twitter.com/resavskipostono/status/983437694645579777

https://plus.google.com/u/0/+Resavskipo%C5%A1tono%C5%A1a/posts/2U55wDk8HNh

resavski postonosa

resavski postonosa

У септембру 1871. Јован Шарић свештеник на служби у Свилајнцу, покреће први лист у унутрашњости Србије, „Ресавски поштоноша“. Био је издавач и главни уредник листа. Поштоноша је штампан на две стране, формат 41 x 25 cm. Примeрак је коштао 48 гроша. Излазио је два пута месечно, а каубојска слова у наслову листа била су у моди међу западним Србима. Штампан је у Панчеву идешавало се да буде више дана задржан на ћумуркани (царини) у Београду. На молбу Шарића, министар унутрашњих дела одобрава штампање у Београду…
resavski postonosa
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
twittergoogle_pluspinterestrssyoutubeinstagram

About the Author

resavski postonosa
У септембру 1871. Јован Шарић свештеник на служби у Свилајнцу, покреће први лист у унутрашњости Србије, „Ресавски поштоноша“. Био је издавач и главни уредник листа. Поштоноша је штампан на две стране, формат 41 x 25 cm. Примeрак је коштао 48 гроша. Излазио је два пута месечно, а каубојска слова у наслову листа била су у моди међу западним Србима. Штампан је у Панчеву и дешавало се да буде више дана задржан на ћумуркани (царини) у Београду. На молбу Шарића, министар унутрашњих дела одобрава штампање у Београду…

Be the first to comment on "6. Интернационални фестивал хармонике – МЕХФЕСТ"

Leave a comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE